Amerikkalainen televisiohenkilöstö ja CNBC: n ‚Mad Money‘ -isäntä Jim Cramer on puhunut myönteisesti johtavasta kryptovaluutasta Bitcoin. Äskettäin 24. marraskuuta julkaistussa twiitissä Cramer, entinen hedge-rahastonhoitaja, kutsui Bitcoin Future „erinomaiseksi vaihtoehdoksi“ kullalle. Cramer, joka on myös The Streetin perustaja, toteaa, että hän oli aina uskonut siihen ja sanoi, että Bitcoinin ostaminen ei ollut vielä liian myöhäistä:

Bitcoinille ei ole liian myöhäistä .. loistava vaihtoehto kullalle … mihin olen aina uskonut

Vasta tämän vuoden syyskuussa Cramer kutsui itseään kultavirheeksi, koska hänellä on „niin paljon kultaa“, jonka hän paljasti podcast-haastattelussa Anthony Pomplianon kanssa. Tuolloin hän korosti, että salaus oli tärkeää suojautua inflaatiolta. Cramer jopa sanoi, että hänet „kiinnitettiin“ tarpeeseen omistaa salaus, koska hän pelkäsi valtavia inflaatioita.

Isäntä, joka suhtautui epäilevästi Bitcoiniin edellisen härkätaistelun aikana, kertoi Pomplianolle siitä, miltä hänestä tuntui, että hänen „lapset ymmärtävät“ Bitcoinin „inflaation suojauksena“ ja että he eivät koskaan ymmärrä kultaa.

Tuolloin Cramer sanoi ostavansa bitcoinia ja että BTC: n hintavaihtelut eivät huolestuttaneet häntä, koska se olisi osa hänen salkunsa vaihtoehtoisena omaisuuseränä suojaustarkoituksiin.

Kun Bitcoin laski alle 6000 dollarin, CNBC: n Jim Cramer oli sitten sanonut, että „vuorovesi on kääntynyt BTC: tä vastaan“ ja sanonut, että vaikka sen aika ei ole vielä kulunut, mutta „aurinko näyttää laskevan“.

Samalla tavoin makrosijoittaja Dan Tapiero arvioi, että noin 15 biljoonan dollarin rikkaus voisi virrata Bitcoiniin ja kultaan seuraavien kymmenen vuoden aikana. Hän jopa ennusti, että rahoituslaitokset voisivat sijoittaa jopa 10% salkustaan ​​kultaan ja 5% Bitcoiniin.